Menu

Sony HX 60

Sony HX 60 Nico van der Horst Foto Video Leiden
Sony Cybershot DSC-HX60

De Cybershot HX60V van Sony is een compacte high zoomcamera die is uitgerust met een Sony G lens met 30X optische zoom, een 20,4 Megapixel

beeldsensor en een snelle BIONZ X beeldprocessor voor de beste beeldkwaliteit. De opvolger van de HX50V biedt verder onder meer full HD video, optische beeldstabilisatie, GPS en een Wi-Fi verbinding. U kunt uw gemaakte foto's en video's bekijken en beoordelen op het 3 inch LCD scherm of door de camera op uw HD-televisie aan te sluiten via de micro HDMI-aansluiting.

Kenmerken:
Aantal megapixel: 20,4MP
Sensor: 1/2.3" Exmor R CMOS sensor
Beeldprocessor: BIONZ X
Resolutie: 5184x3456
Beeldstabilisatie: Ja, optisch
ISO: 80-3200
Sluiter: 30 - 1/1600sec
Optische zoom: 30x
Brandpuntafstand: 4,3 - 129mm
Minimale scherpstelafstand: 5cm
Diafragma: f/3.5 - 6.3
Scherm: 3 inch Xtra Fine LCD display
Full HD video: Ja
GPS: Ja
Wi-Fi: Ja
NFC: Ja
Intelligent Sweep Panorama: Ja
Interne flitser: Ja
Hotshoe: Ja
Afmetingen: 108,1x38,3x63,6mm
Gewicht: 246g

20,4 Megapixel sensor
De Cybershot HX60V is uitgerust met een 20.4 megapixel beeldsensor die het mogelijk om foto's af te drukken tot posterformaat. Ook is de resolutie hoog genoeg om uw foto's uit te snijden en scherp af te drukken op groot formaat. Dankzij de 30x optische zoom kunt u alle details van onderwerpen, zelfs als u ver bent ingezoomd, tot in detail fotograferen. Uw foto's blijven scherp dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie, waarmee zelfs de kleinste ongewenste bewegingen worden gecompenseerd. Uw full HD video's worden trillingsvrij vastgelegd dankzij de beeldstabilisatie met Intelligent Active Mode.

Handige functies
Met Intelligent Sweep maakt u probleemloos 360 graden panoramafoto's. Houd de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk foto's van hoge resolutie en zal deze automatisch aan elkaar linken om zo één grote foto te maken. Dit is een geweldige manier om bijvoorbeeld landschappen vast te leggen. Verder beschikt de Cybershot HX60V over de mogelijkheid om het diafragma en de belichting handmatig in te stellen. De camera beschikt zelfs over een interne flitser en een hotshoe-aansluiting! Het is geen enkel probleem om extra accessoires aan te sluiten op de camera zoals een flitser, microfoon of elektronische beeldzoeker.

GPS en Wi-Fi
U vergeet nooit meer waar u die ene speciale foto gemaakt heeft dankzij de ingebouwde GPS waarmee u locatiegegevens aan uw foto's kunt toevoegen. Ook was het delen van uw foto's en video's nog nooit zo gemakkelijk. Maak eenvoudig verbinding met uw smartphone, tablet of draadloze netwerk en deel uw foto's en video's direct met uw familie en vrienden via sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Of geef een diashow door de camera op uw televisie aan te sluiten door middel van de micro-HD aansluiting.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl