Menu

Fujifilm X-M1

Fujifilm X-M1 Nico van der Horst Foto Video Leiden
Fujifilm X-M1

Met de Fujifilm X-M1 haalt u een camera in huis met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera, in een compacte behuizing.

De grote APS-C 16M X-Trans CMOS zorgt voor indrukwekkende kleuren en een hoge resolutie. De X-M1 is veelzijdig dankzij het ruime aanbod compatibele objectieven en eenvoudig in gebruik.

Kenmerken van de Fujifilm X-M1
- Hoogwaardige kwaliteit in een compacte body
- 3" LCD display
- Eenvoudig in gebruik
- Ingebouwde WiFi

Hoogwaardige kwaliteit in een compacte body
De XM-1 is voorzien van een APS-C 16M X-Trans CMOS sensor en EXR PROCESSOR II. Hierdoor krijgt u foto's met levensechte kleuren en weinig ruis, zelfs bij weinig licht. Ook zonder statief behaalt u zo uitstekende resultaten.
3" LCD display
Het 3" LCD display van de XM-1 is helder en heeft een hoge resolutie. Het scherm is 90° kantelbaar en heeft een grote kijkhoek, waardoor framing vanuit elke hoek mogelijk is.

Eenvoudig in gebruik
De Fujifilm XM-1 heeft een ruime keuze aan opnamemodi. Met de Mode Dial kunt u snel een modus kiezen. Deze knoppen zijn zo gepositioneerd dat u ze met één hand kunt bedienen.

Ingebouwde WiFi
Door de gratis Fujifilm Camera App te downloaden, kunt u uw camera koppelen aan uw telefoon. Op deze manier kunt u uw foto's overzetten naar uw telefoon en ze direct delen op sociale netwerken. U kunt tot 30 foto's tegelijk selecteren en hierbij kiezen voor hoge kwaliteit, of een compressie. Met deze app kunt u ook GPS data toevoegen aan uw foto's.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl