Menu

Sigma 18-200 OS

Sigma 18-200 OS Nico van der Horst Foto Video Leiden
Allround telezoom
speciaal ontwikkeld voor gebruik op de Digitale SLR camera's. Dit objectief is ideaal voor reis fotografie. Het objectief heeft een compacte bouw en is lichter dan zijn voorganger.

Verder beschikt het objectief over een "FLD" ("F" Low Dispersion) glas element die de eigenschap heeft van fluoriet glas en de SLD (Special Low Dispersion) glas elementen zorgen voor een perfecte compensatie voor allerlei typen aberraties en garanderen hoge optische prestaties over het gehele zoombereik.

De SML (Super Multi Layer) lenscoating zorgt er voor dat inwendige reflecties en spookbeelden maximaal worden onderdrukt en zorgt tevens voor een neutrale kleurweergave.

Het objectief is voorzien van HSM (Hyper Sonic Motor) wat zorgt voor een snelle en stille scherpstelling. Het inwendige scherpstelsysteem garandeert een hoge optische kwaliteit en een groot bedieningsgemak. De frontring van het objectief draait niet mee tijdens het scherpstellen zodat het gebruik van de speciale bloemvormige zonnekap (meegeleverd) mogelijk is en het gebruik van polarisatie filters eenvoudiger is.

* Sony en Pentax vattingen hebben geen OS.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl