Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 838 niet laden

Menu

Nikon D3200

Nikon 3200 Nico van der Horst Foto Video Leiden
De krachtige en ongelooflijk gebruiksvriendelijke D3200

De Nikon D3200 is voorzien van een CMOS-sensor van 24,2 megapixel en Nikon´s krachtige EXPEED 3-beeldverwerkingsengine en biedt

voortreffelijke foto´s en Full HD D-films.

Kenmerken:
DX-formaat CMOS-sensor van 24,2 MP
Ga aan de slag met filmen
Hoge ISO (100-6400)
Haarscherp 11-punts autofocussysteem
Draadloze mobiele adapter
EXPEED 3
Systeem voor onderwerpherkenning
Continu-opnamen van 4 bps
Slimme autofocus voor films

Hulpstand
Met Nikon’s hulpstand kan je gemakkelijk aan de slag gaan, omdat deze je laat zien hoe je in enkele eenvoudige stappen schitterende resultaten kunt bereiken. Voorbeeldafbeeldingen en duidelijke instructies waarborgen dat je de kwalitatief hoogstaande foto's en films maakt die je altijd al wilde maken.
Smartapparaat
De D3200 biedt een fantastische manier om het leven vast te leggen met rijke details detail. Je kunt beelden zelfs direct vanaf de camera naar een smartapparaat* verzenden, zodat je je foto's en films onmiddellijk kunt delen.
* Deze functie vereist het gebruik van de WU-1a draadloze mobiele adapter, die momenteel alleen Android-apparaten ondersteunt.
Systeem voor onderwerpherkenning
Laat de D3200 je helpen prachtige beelden vast te leggen. Nikon's systeem voor onderwerpherkenning analyseert het onderwerp waarvan je een opname maakt en past de scherpstelling, de belichting en de witbalans aan voor optimale resultaten.
Plezierig te gebruiken
Dankzij de lichte camerabody en het superieure ergonomische ontwerp is de D3200 uiterst plezierig om mee te fotograferen. Een stevige grip zorgt ervoor dat de camera comfortabel is vast te houden. Speciale knoppen voor veelgebruikte functies zoals D-film of livebeeld zorgen voor een gemakkelijke bediening.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 18.00
Geen koopavonden
Zaterdag:
09.00 - 17.00
Zondag:
Gesloten

 

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl