Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 838 niet laden

Menu

Nikon D7100

Nikon D7100 Nico van der Horst Foto Video Leiden
De bijzonder krachtige Nikon D7100

De Nikon D7100 is een DX-formaat spiegelreflex camera en is verrassend licht en compact voor een duurzame body met zovee

l functies. Hij levert uitmuntende prestaties waarmee je jouw fotografie naar een hoger niveau kunt tillen. Doordat geen optisch laagdoorlaatfilter (OLPF) wordt gebruikt, maakt de D7100 optimaal gebruik van de DX-formaat CMOS-sensor van 24,1 megapixels om zelfs de fijnste structuren scherp vast te leggen met een hoge resolutie.

Dankzij het autofocussysteem (AF) met 51 punten kan je snel en uitermate accuraat professionele beelden vastleggen. De geavanceerde D7100 heeft een boven- en achterkant van magnesiumlegering en is bestand tegen druppels, water en stof. De camera kan doorlopend fotograferen met 6 beelden per seconde, biedt een extra tele-effect met een innovatieve uitsnede van 1,3x en heeft een ISO-gevoeligheid van 100-6400, waardoor schitterende resultaten mogelijk zijn bij weinig licht of als je snelle acties vastlegt.

Je kan fotograferen met de zoeker of met livebeeld, real-time speciale effecten toepassen op foto's of Full HD-films, en beelden draadloos* verzenden naar een smartapparaat, waarna je ze kan delen op sociale media. Met de D7100 beschik je over uitzonderlijke mogelijkheden, waar je ook gaat en wat je ook doet.

Kenmerken:
DX-formaat CMOS-sensor met 24,1 megapixels (zonder OLPF)
EXPEED 3-beeldprocessor
ISO gevoeligheid van 100 tot 6400 met een maximale uitbreiding van 25.600
Professioneel AF-systeem met 51 scherpstelpunten
Continu-opnamen van 6 beelden per seconde
Full-HD D-film
3,2" LCD monitor met 1.229.000 beeldpunten en grote kijkhoek
Weersbestendige magnesium body van slechts 675 gram

15/8/2013 - AMSTERDAM | NEDERLAND
NIKON D7100 WINT EUROPEAN CAMERA 2013-2014

Amsterdam, 15 augustus 2013 – Nikon heeft een prestigieuze onderscheiding gewonnen tijdens de EISA Awards van dit jaar door de prijs voor 'European Camera of the Year' in de wacht te slepen voor de DX-formaat D-SLR Nikon D7100.

Deze bekendmaking volgt op het succes van Nikon tijdens de TIPA Awards (Technical Image Press Association), waar de Nikon D7100 de prijs voor 'Best D-SLR Advanced' won.

Marina Gurevich, Product Manager, Consumer D-SLR, Nikon Europe, zegt hierover: "We zijn zeer trots dat we deze belangrijke onderscheiding van de EISA hebben ontvangen voor onze DX-formaat D7100. Sinds deze camera in februari van dit jaar werd uitgebracht, heeft deze lovende recensies gekregen, wat volgens ons te danken is aan de indrukwekkende resolutie, het professionele 51-punts autofocussysteem en een combinatie van krachtige functies in een duurzame body."

Elk jaar nomineert de EISA in diverse categorieën audiovisuele producten de beste apparatuur die de voorafgaande twaalf maanden in Europa is uitgekomen. De EISA onderscheidt producten die worden gewaardeerd door een enthousiast en professioneel publiek dat op zoek is naar hoogwaardige en creatieve functies. De prijzen worden toegekend door panels met vertegenwoordigers van meer dan 50 vooraanstaande tijdschriften op het gebied van fotografie, video, audio, homecinema en mobiele elektronica uit twintig Europese landen. www.eisa.eu
Europese camera van het jaar 2013-2014: de Nikon D7100
De EISA-jury zegt hierover: "De D7100 is het huidige vlaggenschip uit de DX-camerafamilie van Nikon die een uitmuntende beeldkwaliteit combineert met geavanceerde functies. De APS-C-sensor is ontworpen zonder laagdoorlaatfilter, waardoor de resolutie van 24,1 miljoen pixels volledig kan worden benut zonder dat de scherpte afneemt. Het snelle 51-punts AF-systeem en de snelle continu-opnamen zijn perfect om acties vast te leggen, terwijl het betrouwbare lichtmeetsysteem altijd een accurate belichting oplevert. Dankzij de heldere optische zoeker en de scherpe lcd-monitor kan zowel op de traditionele manier door de zoeker als in de livebeeldstand worden gefotografeerd. Filmers zullen de heldere, ongecomprimeerde HDMI-uitvoer op prijs stellen, die rechtstreeks kan worden opgenomen op een extern opslagapparaat."

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 18.00
Geen koopavonden
Zaterdag:
09.00 - 17.00
Zondag:
Gesloten

 

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl