Menu

Panasonic TZ90

De kracht van 30x zoom in een body op zakformaat
De veelzijdige ultragroothoek LEICA DC VARIO-ELMAR-lens van 24 mm met 30x optische zoom is in vrijwel elke situatie handig. Bijvoorbeeld voor het maken van gedetailleerde foto’s van wilde dieren die zich ver weg bevinden, zonder dat daarbij het onde...

 

Nooit meer een gemist moment met 4K-video en 4K-foto
De LUMIX TZ90 maakt vloeiende, hoge resolutie 4K-video’s in 3840x2160 bij 30p (60 Hz)/25p (50 Hz) in MP4 zodat favoriete reismomenten met schitterende details worden vastgelegd. Dankzij de 4K-Photofunctie kan met ongelooflijke precisie een foto van 8 megapixels worden gehaald uit een 4K-video (30 fps). Het is de perfecte oplossing voor het op het juiste moment vastleggen van die spontane momenten, zoals een groep vrienden die in een zwembad springt.  Dankzij de 4K-technologie biedt de camera ook verschillende andere praktische functies:

  • Met Post Focus kan gemakkelijk het scherpstelpunt van een onderwerp worden gekozen, nádat de foto is gemaakt.
  • Met de functie Focus Stacking kan de scherptediepte achteraf worden aangepast door meerdere beelden samen te voegen die met de Post Focus-functie zijn gemaakt, en dat allemaal in de camera. Deze functie is handig als er macro-opnamen worden gemaakt van insecten of kleine voorwerpen.
  • Met de functie Light Composition kan de camera de beelden synthetiseren door helderdere pixels te selecteren en op te slaan. Hierdoor is het mogelijk om op een eenvoudige manier mooiere, indrukwekkende vuurwerk- of nachtopnames te maken.
  • Met 4K Live Cropping kan er bij het maken van video’s stabieler worden gepand of ingezoomd bij 4K-videobeelden in hoge resolutie. De gebruiker kan perfecte Full HD video’s maken door achteraf indrukwekkende effecten toe te voegen aan de originele 4K-beelden. En dankzij de digitale werking is dit mogelijk zonder dat de lens zelf beweegt.

 

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl