Menu

Samsung NX 20

Samsung NX 20 Nico van der Horst Foto Video Leiden
Goede fotografie kent geen snelheidslimiet

De Samsung NX20 is de perfecte combinatie van resolutie, functionaliteit en design en maakt van ieder van ons een professionele fotograaf.

De gevoelige 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor en de sluitertijd van 1/8 000 helpen u in een oogwenk opnames vol nuances en details te maken. Dankzij het heldere, kantelbare AMOLED-display kunt u vanuit elke hoek op comfortabele wijze foto's maken. En dankzij de Wi-Fi-connectiviteit bent u ook van het gedoe met kabels en snoeren af.

Levensechte foto's
20,3 megapixel APS-C-sensor

De spiksplinternieuwe, professionele 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor is specifiek afgestemd op het NX-systeem en garandeert opnames die zich kunnen meten met die van hoogwaardige spiegelreflexcamera's. Elke individuele pixel heeft een ruim sensorgebied en vangt meer licht, waardoor weinig ruis, een groot dynamisch bereik en een nauwkeurige kleurnuancering gegarandeerd zijn. De hogere gevoeligheid maakt het mogelijk om bij weinig licht opnames te maken zonder korreligheid of andere ruis. De nieuwe sensor zorgt ook voor Full HD-video-output-functionaliteit.
Levensechte foto's
De juiste snelheid
De juiste snelheid
Snelle sluitertijd van 1/8 000

De sluitertijd kan het verschil maken tussen een schitterende opname en een gemiste kans die nooit meer terugkomt. De sluitertijd van 1/8 000 van de NX20 geeft u de flexibiliteit om professionele opnames te maken met verschillende snelheden en belichtingen. De sluiter van de NX20 stelt zichzelf zelfs in bij het waarnemen van omgevingsfactoren zoals temperatuur en camerarichting. En de elektronisch aangestuurde spleetsluiter zorgt voor minder belichtingsfouten.
Supersnel opnames maken
Supersnel opnames
maken
Hogesnelheidsopnamefunctie

Met de hogesnelheidsopnamefunctie van de NX20 kunt u snel voorbijgaande momenten en snelbewegende onderwerpen meteen vastleggen zonder dat hiervoor een aparte sensormodule vereist is. Het NX-systeem beschikt over een ultrasnelle autofocus die voor bijna geen enkele systeemcamera hoeft onder te doen. Het volledig nieuwe, geavanceerde algoritme zorgt voor een snellere en preciezere autofocus. De NX20 heeft een verbeterde serieopnamesnelheid van 8 frames per seconde en de sluitervertraging is teruggebracht tot slechts 40 ms.
De pracht van HD-video
De pracht van HD-video
1080p Full HD-stereovideo-opnames

BDe NX20 is voorzien van 1080 30p Full HD-video-opnamefunctionaliteit, waardoor het maken van video's met een fotocamera een ware kunstvorm wordt. Het ruime bereik van de beeldhoek en de zoom geven u tal van mogelijkheden. De spiegelloze CMOS-beeldsensor zorgt voor een precieze autofocus zelfs tijdens het fotograferen. En voor een echt filmeffect is het NX-systeem uitgerust met een 18 - 200 mm-lens enkel en alleen voor Full HD-video.
Direct delen en veilig bewaren
Direct delen en veilig bewaren
Wi-Fi-connectiviteit

Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit van de NX20 kan uw digitale camera verbinding maken met een draadloos netwerk. U kunt tijdens het fotograferen uw foto's en video's direct opslaan op een computer of in de cloud, u kunt ze e-mailen of draadloos printen of u kunt ze meteen uploaden naar Facebook™ of YouTube. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u een schitterende foto kwijtraakt, dat het geheugen vol is of dat u de juiste kabel niet bij u heeft.
Meer zien. Meer fotograferen.
Meer zien. Meer fotograferen.
Helder kantelbaar AMOLED-display

Met behulp van het heldere kantelbare AMOLED-display krijgt u alles nauwkeurig in beeld en kunt u vanuit zowat elke hoek opnames maken. Vergeleken met een TFT-lcd-display zoals bij de meest digitale camera's, geeft het AMOLED-display van de NX20 diepere zwarttinten en realistischere levendige kleuren weer, zelfs in de volle zon. U ziet meteen of uw opname naar wens is. Het display optimaliseert ook de levensduur van de batterij zodat u langer door kunt gaan.
Een beter zicht op de wereld
Een beter zicht op de wereld
SVGA-elektronische zoeker

Een van de hoofdkenmerken van de NX20 is de ingebouwde elektronische zoeker (EVF). In tegenstelling tot veel soortgelijke camera's, biedt de NX20 fotografen een realistisch zicht zowel van dichtbij als van veraf. U kunt elke opname dus perfect in beeld brengen zonder dat u hoeft te gissen.
Groot ISO-bereik (12 800, 7 stappen)
Groot ISO-bereik (12 800, 7 stappen)

Met het grote ISO-bereik levert geen enkele lichtsituatie nog problemen op. De mogelijkheid om opnames te maken met het hoge ISO 12 800 met normale instellingen zorgt zelfs bij weinig licht voor precieze tintgradaties en levensechte kleuren. Ook de opnames van snelbewegende onderwerpen zullen haarscherp zijn.
i-Function 2.0
i-Function 2.0

Met het i-Function 2.0-systeem bedient u met één enkele knop en de instelring op de lens moeiteloos de belangrijkste instellingen van de camera in plaats van met de knoppen op de body. Zowel beginnende als ervaren fotografen kunnen met i-Function 2.0 snel de beste instellingen kiezen, die bij de situatie en hun ervaring passen.
Groot ISO-bereik (12 800, 7 stappen)
HDMI

Slechts één HDMI-kabel is alles wat u nodig heeft om uw camera / camcorder rechtstreeks aan te sluiten op uw tv, computer of dvd-speler. Met de camera / camcorder is het maken van video-opnames van professionele kwaliteit even eenvoudig als het delen ervan.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl