Menu

Sony RX 100

Sony RX 100 Nico van der Horst Foto Video Leiden
Sony Cyber-shot DSC-RX100

Uitmuntende beeldkwaliteit en high-end specificaties zijn slechts enkele van de vele eigenschappen van de Sony Cyber-shot RX100.

Hij huisvest een grote Exmor CMOS sensor van 13.2 x 8.8mm (1") met een indrukwekkend aantal van 20,2 Megapixels. De Exmor CMOS serie staat al bekend om zijn uitstekende prestaties in lichtarme situaties. De combinatie van deze sensor en de Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens met een maximaal diafragma van F1.8 staat garant voor verbluffende resultaten.

Kenmerken van de Sony Cyber-shot DSC-RX100:
- Exmor CMOS type 1.0 van 20,2 megapixels
- Carl Zeiss Vario-Sonnar T* F1.8 lens met 3,6x optische zoom
- Full-HD 50p videofuntie
- Mogelijkheid om in RAW te fotograferen
- Gebruik prachtige vervagingseffecten
- Luxueuze, compacte styling in aluminium
1"-grote 20.2 Megapixel sterke beeldsensor
Vergeleken bij een standaard 1/2.3" sensor in de gemiddelde compactcamera, biedt de Sony RX100 een sensor oppervlak van zo'n vier maal groter. Door de vergrootte sensor zult u meer en makkelijker licht opvangen en beter fotograferen in lichtarme situaties. Ook het detail in elke foto zal u versteld doen staan. De Sony RX100 is oprecht het paradepaardje van de CyberShot lijn van Sony te noemen.

Optimale optiek
Optisch is de Sony DSC-RX100 al net zo verbluffend. Door de ultra-heldere Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens met een maximaal diafragma van F1.8 bent u verzekerd van kraakheldere beelden met een zeer oppervlakkige scherpte/diepte verhouding. De compacte maar zeer scherpe Carl Zeiss lens heeft een optisch zoombereik van 3,6x en een brandpuntafstand van 28 tot 100mm.

Breed ISO-bereik
Een grote beeldsensor, een kraakheldere lens en een krachtige BIONZ beeldprocessor. Zelfs op hoge ISO-waarden zal de Sony DSC-RX100 prachtige resultaten afleveren. U kunt fotograferen in vrijwel elk licht met een ISO-bereik van 125 tot 6400. U heeft hierbij de keuze om de camera de juiste ISO-waarde te bepalen, of u neemt de volledige controle over de camera en stelt zelf de gewenste ISO-waarde in.

Indrukwekkende Full-HD Video
Schiet verbazingwekkend heldere Full-HD 1080/60p videobeelden met de Sony DSC-RX100 in het AVCHD formaat. Zelfs in de hoogste resolutie van 1920 x 1080 pixels schiet u met 60 beelden per seconde de mooiste beelden, zelfs als uw onderwerp zich snel voortbeweegt.
De Sirui Monopod P-326 is licht van gewicht, uitermate stabiel en zeer handig bij natuur- en sportfotografie waarbij u snel van positie moet kunnen wisselen. Met zijn 6 secties kan de P-326 een maximale hoogte halen van 156cm en ingeschoven meet hij slechts 39.5cm. Dit is compact genoeg om de monopod op te kunnen bergen in een rugtas of fototas.

Wanneer u de Sirui P-326 voor het eerst gebruikt zal het u meteen opvallen hoe licht deze monopod is, maar ook hoe stabiel. Dankzij de gebruikte materialen en het speciale productieproces heeft deze monopod met 6 secties de stevigheid die u verwacht van een monopod met 3 of 4 secties. De P-326 beschikt over een uitschuifbare spike voor extra grip bij gebruik in de natuur en een schuimrubberen hoes voor extra draagcomfort. De kop bovenop de monopod heeft een omkeerbare statiefschroef zodat u beschikking heeft over een 3/8" en een 1/4" aansluiting.
Minder laten zien
Kenmerken
- Een transportlengte van 39.5cm
- Een maximale hoogte van 156
- 6 secties
- Licht van gewicht en zeer stabiel
- Maximaal draagvermogen van 10kg
- Geschikt voor 3/8" en 1/4" statiefaansluitingen

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl