Menu

Sony A 77 II

Canon 600D Nico van der Horst Foto Video Leiden
Stel scherp met fenomenale helderheid

De Sony SLT-A77 mark II is een veelzijdige en geavanceerde digitale camera met een 24,3MP APS-C formaat Exmor CMOS-sensor en

een BIONZ X beeldprocessor om stilstaande beelden met een hoge resolutie en Full HD films met low-light kwaliteit en ISO gevoeligheid tot 25600 te produceren. Naast opmerkelijke beeldkwaliteit, leent de beeldprocessor zich ook nog voor continu-opnamen tot 12 fps voor maximaal 26 RAW frames. De processor en sensor combinatie profiteren ook aanzienlijk van de unieke Translucent Mirror Technology, die effectief licht stuurt op de beeldsensor en tegelijkertijd te focussen op de sensor. Dit maakt het uitgestrekte 79-punts AF-systeem mogelijk, die 15 cross-type punten omvat, om continu te werken. Zelfs tijdens het opnemen van video en het fotograferen in de continu-opnamestand.

Kenmerken:
Lens mount: Sony Alpha
Camera formaat: APS-C
Aantal megapixels: 24,3MP
Resolutie: 6000x4000
Aspect ratio: 3:2, 16:9
Sensor: CMOS, 23,5x15,6mm
Stof verwijderingssysteem: Ja
Opslagmedium: SD, SDHC en SDXC
Beeldstabilisatie: Sensor-Shift
Zoeker: Elektronisch
Scherm: 3 inch kantelbaar LCD
ISO: 100-25600
Sluiter: 30-1/8000 sec
Afstandsbediening: RMT-DSLR2 (optioneel)
Ingebouwde flitser: Ja
Externe flitsaansluiting: Ja, Hot Shoe
Video: Ja, Full HD
Continu schieten: 12 fps
Wi-Fi; Ja
Accu: NP-FM500H
Afmetingen: 142,6x104,2x80,9mm
Gewicht: 726g

Voor live view monitoring, beeldweergave en menu-navigatie, is er zowel een groot scherm op de achterzijde als een gedetailleerde elektronische zoeker beschikbaar. Het 3 inch 1228 k-dot LCD-scherm is voorzien van een drie-weg kantelbaar ontwerp om gemakkelijk gebruik te maken van zowel hoge als lage hoeken. Het bevat ook WhiteMagic technologie voor een betere weergave bij heldere omstandigheden. De 0,5 inch 2359 k-dot Tru-Finder OLED EVF biedt 100% beelddekking en een verfijnd optisch ontwerp om een natuurlijke weergave perspectief en vergroting te bieden.
De stof- en vocht bestendige magnesiumlegering body herbergt ook een configureerbare gebruikersinterface, opgebouwd rond verschillende aanpasbare knoppen en draaiknoppen, voor een efficiente en intuitieve toegang tot veelgebruikte camera instellingen. Daarnaast is er een Multi-Interface shoe beschikbaar voor de aansluiting van externe flitsers, lampen en microfoons.
De Sony SLT-A77 mark II beschikt ook over ingebouwde Wi-Fi connectiviteit, met ondersteuning voor NFC-compatibele apparaten. Dit is ingebouwd om remote camera controle toe te staan, en om de mogelijkheid te bieden om foto's en video's te delen met gekoppelde mobiele apparaten.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl