Menu

Canon 70D

Canon 70D Nico van der Horst Foto Video Leiden
Zeven frames per seconde

Maak kennis met DSLR-fotografie en ontwikkel uw creativiteit. Produceer uitstekende foto's en videobeelden met een sensor van 20,2 Megapixel en maak geweldige

composities van uw onderwerpen vanuit meerdere hoeken met een variangle touchscreen.

Kenmerken:
20,2 MP APS-C CMOS-sensor
DIGIC 5+ processor
AF systeem met 19 cross-type punten
Continue opnamen met volledige resolutie (7fps)
Dual Pixel CMOS AF-technologie
Wi-Fi
ISO 12800
Variangle touchscreen
Intelligente zoeker met circa 98% dekking
HDR
Meervoudige belichting
Creatieve filters
Uitmuntende beeldkwaliteit
Leg ieder detail vast met een APS-C CMOS-sensor van 20,2 Megapixel en DIGIC 5+ processor. Met de EOS 70D kunt u opnames met weinig ruis produceren die u op groot formaat kunt printen of bijsnijden tot alternatieve composities.
Maak filmprojecten in Full HD
Maak prachtige Full HD-movies met de snelle en accurate autofocus dankzij Canon's Dual Pixel CMOS AF-technologie. Met de CMOS AF-technologie kunt u tijdens de video-opnamen continu scherpstellen en de EOS 70D ondersteunt vrijwel geluidloze Movie Servo AF met compatibele STM-objectieven.
Deel uw opnamen direct via Wi-Fi
Deel uw opnames met uw vrienden en de wereld. Met de Wi-Fi technologie in de EOS 70D kunt u, uw camera verbinden met uw smartphone, PC of printer en al uw foto's en video's delen met de wereld via Social Media.
Ontdek nieuwe opnamehoeken
Maak foto's en movies vanuit nieuwe, interessante hoeken met het EOS 70D 7,7 cm (3,0-inch) Variangle 3:2 ratio Clear View LCD II-touchscreen. Fotografeer over de hoofden van een mensenmassa heen of juist vanuit een laag perspectief voor een dramatisch effect.
Bediening via het touchscreen
De EOS 700D is gebruiksvriendelijk vanaf het moment dat je deze voor de eerste keer gebruikt. Tik eenmaal op de touchscreen van de camera om op te nemen of scherp te stellen en maak knijp- en veegbewegingen om te navigeren wanneer je de opnamen bekijkt.
Prestaties bij weinig licht
Neem zelfs bij weinig licht prachtige foto's en maak opnamen zonder flits om de ware sfeer van een gebeurtenis vast te leggen. De EOS 70D is voorzien van een ISO-gevoeligheidsbereik van ISO 100-12.800 (uitbreidbaar tot ISO 25.600).
Ontwikkel uw creativiteit
Bekijk en kies uit meervoudige belichting en diverse creatieve filtereffecten. Effecten als Grainy zwart-wit, Toy Camera en Miniature Effect. Op thema's gebaseerde scènemodi kiezen automatisch de juiste instelling voor het onderwerp dat gefotografeerd wordt, terwijl de modus Creative Auto meer controle biedt over factoren zoals achtergrondvervaging via een intuïtieve interface.
Als u er klaar voor bent om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen, kies uw Diafragmavoorkeuze, Sluitertijdvoorkeuze of de handmatige modus om complete controle over uw foto's te krijgen.
Geweldige resultaten onder lastige omstandigheden
In de HDR-modus worden drie verschillende belichtingen gecombineerd, waardoor de details in schaduwen en lichte gedeelten worden behouden. In de modus Handheld Nightscene van de EOS 700D worden meerdere opnamen die met snelle sluitertijden zijn gemaakt, gecombineerd voor een scherp eindresultaat.
Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS STM

De Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 IS STM is een all-round 18-135 mm zoomobjectief met STM-technologie. STM zorgt voor een soepele, stille autofocus voor movies, en de Dynamic Image Stabilizer maakt trillingsvrije video-opnamen mogelijk.
Kenmerken:
Brandpuntafstand: 18-135 mm
Maximaal diafragma: F/3.5-5.6
Minimaal diafragma: F/22-38
Objectiefconstructie: 16 elementen in 12 groepen
Kortste scherpstelafstand: 39 cm
Beeldstabilisatie: 4-stops
Scherpstelling: STM
Filterdiameter: 67 mm
Gewicht: 480 gram

Veelzijdige en krachtige zoom
Een compact, veelzijdig objectief, geschikt voor talloze onderwerpen en ideaal voor reisreportages. Een zoombereik van 18-135 mm biedt dezelfde beeldhoek als een 29-216 mm objectief op een volbeeldcamera.
Maak movies met STM AF
Movie Servo AF maakt gebruik van STM (stappenmotortechnologie) die zorgt voor soepele, stille scherpstelling bij video-opnamen met compatibele camera's.
Image Stabilizer voor foto's en movies
De Dynamic Image Stabilizer-technologie vermindert trillingen en bewegingen van de camera bij video-opnamen. Dankzij de Image Stabilizer-technologie kun je bij weinig licht uit de hand fotograferen, zonder een flitser of statief te gebruiken. Je kunt sluitertijden tot wel vier stops langer dan normaal gebruiken, zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt.
Supersnelle autofocus
Met de snelle autofocus zijn onderwerpen in een oogwenk scherp in beeld. Handmatige aanpassing is mogelijk zonder de focusmodus te veranderen.
Dichter bij het onderwerp
Je kunt bij elke zoominstelling tot 0,39 m scherpstellen voor een close-up van je onderwerp.

OPENINGSTIJDEN

WINKEL IS DEFINITIEF GESLOTEN

SHOP IS FINALLY CLOSED

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl